Ib Kæseler
Tandlæge

Ib er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1994 og har siden da arbejdet i København og på Frederiksberg. Ib har i mange år arbejdet med tandlægeskræk og gør meget ud af at få dig til at slappe af under behandlingen og forklare dig hvad der skal foregå. Ib bruger fotos af dine tænder, så du selv kan se hvordan tanden ser ud.

Evelyn Høppner
Tandplejer

Evelyn er en af byens mest erfarne tandplejere. Evelyn udfører de fleste eftersyn og tandrensninger hos os, ligesom det som regel er Evelyn der tager sig af parodontosebehandling. Evelyns store erfaring og venlige væsen gør det rart at gå til tandlæge!

Sine Baagøe


Sine er en særdeles erfaren tandplejer og hun er din garanti for at dine tænder bliver grundigt undersøgt og renset.  Sine holder sig fagligt i topform med efteruddannelse.  Alt i alt er Sine en meget professionel og samvittighedsfuld tandplejer som vi er rigtig glade for at kunne præsentere dig for.

Paula Schytt
Klinikassistent

Paula har arbejdet som klinikassistent siden 1993. Paula har gennem efteruddannelse og stor erfaring i snart mange år hjulpet vores patienter til en god oplevelse med at være til tandlæge. Paula kan kort fortalt alt og holder styr på alle trådene i en travl hverdag. Du møder Paula i receptionen og når du skal behandles hos Ib eller hvis Paula selv skal hjælpe dig med en fyldning eller en tandrensning.

Man kan slet ikke mærke når han stikker!

Jonas på 10 år beroliger sin lille fætter